Gevangene gooit kokend water over kruis van pedofiel

Print
Gevangene gooit kokend water over kruis van pedofiel

De moord door pedofiel Gregory Keith Davies (74) op de toen zesjarige Kylie Maybury is na 33 jaar opgelost. Afbeelding: Youtube

Gregory Keith Davies (74) heeft na 33 jaar bekend de toen 6-jarige Kylie te hebben verkracht en vermoord. Bij aankomst van de gevangenis Melbourne moest Davies het ontgelden. Een medegevangene goot kokend water over zijn kruis.

 

"Vijftien procent van zijn lichaam is verbrand", zegt zijn advocaat. In september moet hij in de rechtbank verschijnen, maar door zijn verwondingen is de zaak verdaagd. "De transplantaten veroorzaken erg veel pijn", aldus zijn advocaat. Justitie verwacht Davies nu eind november.

Dood gevonden
Het meisje werd dood gevonden in een goot in Melbourne. Ze was suiker halen voor haar moeder, maar ze kwam nooit terug. De moord bleef een mysterie tot vorig jaar. DNA-bewijs werd gehaald uit het sperma in het ondergoed van het meisje.

Bekentenis
Davies werd in juni 2016 gearresteerd en beschuldigd van moord. Afgelopen voorjaar bekende hij. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →