Politie onderzoekt verdachte dood van Pool in Kelpen-Oler

Print
Politie onderzoekt verdachte dood van Pool in Kelpen-Oler

Afbeelding: De Limburger

De politie heeft vrijdagochtend een gewonde Poolse man aangetroffen in Kelpen-Oler. Die overleed later in het ziekenhuis. Volgens de politie - die een groot onderzoeksteam op de been heeft gebracht - is er sprake van verdachte omstandigheden.

Vrijdagochtend rond 05.45 uur kreeg de politie een melding van een persoon, die bebloed werd aangetroffen bij zijn auto aan de Ensebroekerweg. De 39-jarige Pool zonder vaste woon of verblijfplaats is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is het hij in de loop van vrijdag overleden. Reden voor de politie om een onderzoek in te stellen.

Audi
Met dat onderzoek op de afgezette vindplaats is zaterdag gestart. Al duidelijk is, dat de man donderdagavond nog bij boerderij voor seizoensarbeiders aan de Ensebroekerweg is geweest, om vervolgens naar zijn witte Audi met Poolse kentekenplaten te gaan, die vlakbij geparkeerd stond. Daar werd hij volgens de politie op vrijdagochtend aangetroffen door een passant.

Zondag wordt sectie verricht op het lichaam van de Pool. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →