Handballers Lions goed van start in BENE-League

Print
Handballers Lions goed van start in BENE-League

Afbeelding: Istock

De handballers van OCI-Lions zijn zaterdagavond goed begonnen aan de BENE-League. In de Stadssporthal in Sittard, de nieuwe thuishaven van de ploeg, werd Fiqas Aalsmeer met 36-24 opzij gezet.

Al na twee minuten was er een domper voor de thuisploeg. Nuno Rebelo, de Portugese aanwinst van Lions, kon gelijk met rood vertrekken voor een opzettelijke duw. 

Tijdstraffen
Het deerde Lions amper. Ook na een reeks tijdstraffen in het eerste bedrijf bleef de ploeg scoren en was het de betere van Aalsmeer, dat slordig speelde. Bij rust stond het al 17-10, dankzij vijf treffers van Ivar Stavast. In de tweede helft was het vooral Jacob Ramos die met een paar fraaie treffers Lions verder liet uitlopen. De bezoekers werden in de slotfase nog op een dikkere nederlaag getrakteerd via treffers van Thomas Dekker en Kai Feldmann. 

Lees ook: Gelijkspel Bevo in openingswedstrijd BENE-League

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →