Limburgs gezin wint paar ton bij Miljoenenjacht

Print
Limburgs gezin wint paar ton bij Miljoenenjacht

Afbeelding: RTL

De familie Van Asten uit Meterik werd zondagavond aangenaam verrast toen Winston Gerschtanowitz van RTL-programma Miljoenenjacht plots voor de deur stond. De presentator kwam een gouden koffer bezorgen met een aanzienlijk geldbedrag.

In de studio van miljoenenjacht was een bedrag van 159.000 euro bij elkaar gespeeld. Datzelfde bedrag vond familie Van Asten in hun koffer. 

Daarmee was de koek nog niet op. Hetzelfde bedrag van 159.000 euro werd nog eens verdeeld onder deelnemers van de Postcodeloterij met dezelfde postcode. Dat waren er in dit geval precies twee. Zo kreeg het gezin nog eens 79.500 euro. In totaal wonnen de Van Astens 238.500 euro. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen