Frank Demouge gaat aan de slag bij NEC

© De Limburger/Harry Heuts

Frank Demouge keert terug op het oude nest. De ex-profvoetballer gaat aan de slag als spitsentrainer bij NEC.

Redactie

Demouge doorliep bij NEC de jeugdopleiding en maakte er zijn debuut in het betaald voetbal. In totaal kwam hij tot 83 wedstrijden voor de club uit Gelderland.

RodaDe laatste jaren woonde Demouge in Maastricht. Nadat hij in 2015 zijn profcarrière beindigde bij Roda kwam hij nog een seizoen in actie bij een Belgische amateurclub. Afgelopen jaar speelde hij bij de Maastrichtse amateurclub RKSV Heer.

ErvaringRemco Oversier, technisch directeur van NEC, meent dat Demouge de spelersgroep met al zijn ervaring veel bij kan brengen. "Frank zal zich op het veld gaan richten op onze aanvallers, om nog gerichter te trainen op bepaalde onderdelen", wordt hij geciteerd op de clubwebsite.

Demouge is vanaf vandaag elke maandag op het Nijmeegse trainingsveld te vinden. Daar treft hij onder anderen de Maastrichtse spits Sven Braken.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal