Man wint 1,5 miljoen dankzij net over grens gekocht Lotto-biljet

Print
Man wint 1,5 miljoen dankzij net over grens gekocht Lotto-biljet

Afbeelding: -

Een klant van een Total-tankstion in Lommel - net over de grens bij Weert - is vermoedelijk heel gelukkig. Hij speelde er in de week van 15 juli een winnend Lotto-biljet. De zes winnende cijfers leverden hem 1.500.005 euro op.

De winnaar wenst anoniem te blijven. Het gaat om een 55-plusser uit Belgisch Limburg die al sinds de jaren 1970 meespeelt. De man is een reisliefhebber.

Eerste keer
Een vertegenwoordiger van de Nationale Loterij zette maandagochtend de uitbaters van het tankstation in de bloemetjes. "Voor ons is het de eerste keer dat we een Lotto-winnaar mogen vieren", vertelde ze

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen