Doodsoorzaak dode Poolse man Kelpen-Oler blijft onduidelijk

Print
Doodsoorzaak dode Poolse man Kelpen-Oler blijft onduidelijk

Afbeelding: De Limburger

De doodsoorzaak van de Poolse man die afgelopen vrijdag onder verdachte omstandigheden werd gevonden in Kelpen-Oler blijft voorlopig onduidelijk.

De politie heeft sectie op het lichaam van de 39-jarige man laten verrichten, maar wil vooralsnog niets kwijt over de resultaten. De familie van de overleden Pool is wel ingelicht over de uitkomsten van het onderzoek.

Andere scenario's
Afgelopen vrijdagochtend werd de man om 5:45 uur gewond gevonden bij zijn auto aan de Ensebroekerweg in Kelpen-Oler. Hij werd nog per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar daar overleed hij later op de dag aan zijn verwondingen. Of hij door een misdrijf om het leven is gekomen, kan de politie nog niet zeggen omdat er 'nog steeds andere scenario's mogelijk zijn'. 

Duidelijk is wel, dat de Pool geen vaste woon- of verblijfplaats had en dat hij de avond voor zijn dood nog bij een boerderij voor seizoensarbeiders aan de Ensebroekerweg is geweest.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →