Broers laten chalets in Voerendaal uit elkaar halen

Print
Broers laten chalets in Voerendaal uit elkaar halen

Afbeelding: Johannes Timmermans

In Voerendaal worden de twee chalets van de broers Ronnie en René gedemonteerd.

De woningen moeten uiterlijk over een week weg van het terrein, omdat het bestemmingsplan de opslag ervan op die plek niet toestaat.

Conflict
De broers hebben al enige tijd een conflict met de gemeente, die in juli de huurovereenkomst met het duo beëindigde. De gemeente heeft hen toestemming gegeven de chalets in onderdelen op te slaan in de ernaast gelegen loods. Voor medio januari moeten ze een andere standplaats hebben gevonden buiten Voerendaal. Dan moeten ook de onderdelen weg zijn gehaald uit de loods.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen