Overleden Marcin heeft onverklaarbare verwondingen

Print
Overleden Marcin heeft onverklaarbare verwondingen

Afbeelding: Opsporing Verzocht

De 39-jarige Pool die vrijdag zwaargewond werd gevonden in Kelpen-Oler en even later overleed, heeft onverklaarbare verwondingen.

Een passant zag de zwaargewonde Marcin Mazurek naast een witte Audi met Poolse kenteken liggen. Hij waarschuwde de politie en belde een ambulance. Maar alle hulp kwam te laat. Marcin overleed niet veel later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.    

Seizoensarbeider
Het is nog onbekend waarom Marcin in Kelpen-Oler was. Voor zover bekend is hij donderdagavond nog in een pand geweest aan de Ensebroekerweg waar andere seizoensarbeiders wonen. Dat bleek dinsdagavond uit de uitzending van Opsporing Verzocht. 

Autopsie
Er is een autopsie uitgevoerd en het slachtoffer blijkt een aantal onverklaarbare verwondingen te hebben. Vandaar dat de politie nu zoveel mogelijk wil weten over waar het slachtoffer in de uren voor zijn dood is geweest en met wie hij contact heeft gehad.
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →