Twee tips over mysterieuze dood Pool in Kelpen-Oler

Print
Twee tips over mysterieuze dood Pool in Kelpen-Oler

Afbeelding: Opsporing Verzocht

De politie heeft twee tips gekregen over de overleden Pool Marcin Mazurek nadat het programma Opsporing Verzocht aandacht besteedde aan de zaak.

De 39-jarige Pool werd vrijdag met onverklaarbare wonden gevonden in Kelpen-Oler. Een passant zag hem naast een witte Audi liggen en waarschuwde de politie en een ambulance, maar alle hulp kwam te laat. Marcin overleed niet veel later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Lees ook: Overleden Marcin heeft onverklaarbare verwondingen

Seizoensarbeider
Waarom Marcin in Kelpen-Oler was, is nog onduidelijk. Voor zover bekend is hij donderdagavond nog in een pand geweest aan de Ensebroekerweg waar andere seizoensarbeiders wonen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen