OPROEP: Limburgse acties voor Sint-Maarten

Print
OPROEP: Limburgse acties voor Sint-Maarten

Afbeelding: ANP

Nederland komt in actie om geld in te zamelen voor het zwaar door de orkaan Irma getroffen Sint-Maarten. De Limburger is op zoek naar Limburgse initiatieven om het eiland te helpen.

U kunt uw reactie sturen naar internet@delimburger.nl of contact opnemen via WhatsApp: +31651671811. Laat ons weten hoe u geld gaat inzamelen of op een andere manier hulp biedt en waarom. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer achter te laten.

Actiedag
Op vrijdag vindt de nationale radio- en tv-actiedag plaats voor Sint-Maarten. De actie wordt uitgezonden vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Aandacht
NPO Radio 2 besteedt vrijdag vanaf 06.00 uur de hele dag in alle uitzendingen aandacht aan de actie. NPO1 zendt de hele dag actie-updates uit en ’s avonds is er een speciale uitzending vanuit het actiecentrum vanaf 21.20 tot 22:10 uur. Ook op RTL en SBS is er uitgebreide aandacht voor 'Nederland helpt Sint-Maarten' van Giro 5125.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →