André Rieu videobombt Chileense presentatrice

Print
André Rieu (67) heeft tijdens zijn wereldtour in Mexico een verslaggeefster de stuipen op het lijf gejaagd. Terwijl de Chileens-Nederlandse Laura Engel midden in een enthousiast praatje in aanloop naar een concert van de vioolvirtuoos zat, liepen de orkestleden achter haar langs. André zelf stond plotseling achter haar stil, waarna Laura verschrikt reageerde. 'André! Wat een nacht!', riep ze snel.

Kennelijk kon Rieu het filmpje wel waarderen, want hij zorgde hoogstpersoonlijk dat het op zijn facebookpagina werd gezet. "André hilariously camera-bombs Laura Engel!", klinkt het bij de beelden die ruim 260.000 keer bekeken zijn en 17.000 likes kreeg.

Engel reist met Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra de hele wereld over. Ze zingt als sopraan in zijn koor en maakt filmpjes voor zijn mediabedrijf Piece of Magic Entertainment, dat in maart werd opgericht en wordt geleid door André's zoon Pierre. 

Rieu doet tijdens zijn wereldtour Chili, het Verenigd Koninkrijk, Slovenië, Hongarije, de Verenigde Staten, Nederland, België, Mexico, Tsjechië, Zwitserland, Duitsland, Polen, Kroatië, Frankrijk en Oostenrijk aan.