Roda JC met twee missies naar bekerduel met Capelle

© ANP Pro Shots

Roda JC start woensdagmiddag om 17:00 uur met twee doelen aan de bekerwedstrijd tegen derdedivisionist Capelle. “Allereerst willen we doorkomen. Dan komt er een hele tijd niks en dan wil ik ook spelers in een reserverol de kans geven zich te laten zien”, zegt trainer Robert Molenaar.

Nick Bruls

Dat betekent dat de basis om meerdere plekken gewijzigd wordt. In de afsluitende training kregen onder anderen aanvoerder Ard van Peppen, Mikhail Rosheuvel en Mitchel Paulissen geen hesje.

BlessuresSowieso ontbreken Ognjen Gnjatic en Christian Kum wegens blessures. Tsiy Ndenge was een paar dagen ziek, trainde gisteren weer mee, maar zal niet starten tegen Capelle. Hidde Jurjus staat gewoon onder de lat. Ook dat heeft twee redenen. “Ik ben niet van het principe dat de tweede keeper bekerwedstrijden speelt en bovendien is Filip Kurto net hersteld van een overstrekte elleboog.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal