Vermiste man na acht maanden dood gevonden achter stuur van auto

© Wikimedia

Een vermiste 53-jarige Amerikaanse man is na acht maanden dood aangetroffen achter het stuur van zijn auto. In januari werd hij als vermist opgegeven. Vandaag vond de politie zijn lichaam.

ANP

De auto stond op een van de 6.000 plekken in een parkeergarage bij luchthaven in Kansas City. De man pleegde vermoedelijk zelfmoord. "We hebben acht maanden in onzekerheid gezeten en veel pijn gehad. Het enige wat we konden was gissen", aldus zijn vrouw in de lokale krant Kansas City Star.Lichtgetinte ramenDe politie vond zijn stoffelijke resten nadat iemand melding had gemaakt van stankoverlast. Volgens familieleden zat hij in de bestuurdersstoel en leunde enigszins achterover. Ook vertelden zij de krant dat de wagen weliswaar lichtgetinte ramen had, maar dat passanten daar nog steeds doorheen konden kijken.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal