'Mylan heeft maar dertien uur mogen leven, maar voor ons gevoel is het hem'

Print
'Mylan heeft maar dertien uur mogen leven, maar voor ons gevoel is het hem'

Het echtpaar Sanne, Vincent en hun kinderen. Afbeelding: AD/Das' Knuss Fotografie

Zes jaar zou Mylan uit Venray nu zijn geweest als hij niet op de dag van zijn geboorte was gestorven. Toch staat hij nu op de gezinsfoto met zijn moeder Sanne, vader Vincent en de zusjes Yinthe en Lynn. Als schaduw van een stoer knulletje.

"Ja, voor ons gevoel is het hem. We zullen het nooit zeker weten want Mylan heeft nog geen dertien uur mogen leven. Maar voor ons gevoel is het gezin nu compleet.” Sanne Peeters (28) en Vincent Pastoor (32) uit Venray hebben een bijzondere manier gevonden om hun overleden oudste kind Mylan een plekje te geven in het gezin, naast zijn zusjes Yinthe (bijna vier) en Lynn (vijftien maanden). Fotograaf Dasja Dijkstra-Zijlstra vereeuwigde Mylan in schaduwvorm als zesjarig jongetje dat aan de hand van zijn moeder met de rest van het gezin door een bos loopt. Dat deed zij op verzoek van moeder Sanne. "Ik had zoiets een keer gezien en heb Dasja gevraagd of het mogelijk was”, zegt Sanne.

 

 

Lees het complete artikel in de krant van vandaag.

Al abonnee? klik hier om naar de digitale krant te gaan.

Nog geen abonnee en verder lezen?
Probeer de digitale krant dan 2 weken gratis!

Probeer nu

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen