René Shuman op zoek naar zijn echte vader

Print
 René Shuman op zoek naar zijn echte vader

René Shuman Afbeelding: Fotopersburo van de Meulenhof

René Shuman is op zoek naar zijn biologische vader.

De zanger wordt op 5 december vijftig. Voor die tijd hoopt hij erachter te komen wie zijn echte vader is. Lukt dat niet, dan laat hij het verder rusten, zegt hij tegen Max Magazine.

Cadeau
Het zou zijn allermooiste Sinterklaascadeau zijn, zegt de in Geleen geboren Shuman. Maar als hij het niet te weten komt, heeft hij daar vrede mee. "Ik hoef mezelf dan niets te verwijten want ik heb er alles aan gedaan."

Dna-test
De zanger ontdekte zeven jaar geleden dat zijn vader Jan Schumans niet zijn verwekker was. Een dna-test vormde het ondubbelzinnige bewijs daarvoor. De band met Jan, die dus zijn stiefvader bleek te zijn, bleef in stand. "Ik verwijt hem niets en ik respecteer hem. Maar mijn biologische vader mis ik."

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen