Ivanka Trump twittert trots foto met koningin Máxima

Print
Ivanka Trump twittert trots foto met koningin Máxima

Koningin Máxima en Ivanka Trump Afbeelding: ANP

De oudste dochter van Donald Trump blijkt in haar nopjes met de koninklijke ontmoeting die ze woensdag had. Ivanka Trump heeft op sociale media een foto gedeeld van zichzelf met koningin Máxima.

De twee vrouwen ontmoetten elkaar in New York waar Ivanka Trump met de koningin wilde overleggen over het bevorderen van vrouwelijk ondernemerschap en de economische ontwikkeling van vrouwen. Dat zijn onderwerpen waar Máxima veel mee te maken heeft in haar functie als VN-advocaat op het gebied van het beter toegankelijk maken van financiële diensten. Trump bedankte de koningin op Twitter en Instagram voor haar ‘onvermoeibare toewijding’ op deze onderwerpen.

Bij de tekst plaatste de presidentsdochter op Twitter en Instagram een foto. Daarop is Máxima te zien in haar rode broekpak en Ivanka Trump in haar grijze broekpak, beiden kijken vriendelijk lachten de camera in. Volgens modejournaliste Josine Droogendijk koos de koningin voor een nieuw rood broekpak en een bijbehorende blouse van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen.

Op Instagram kreeg de foto binnen een aantal uur al tienduizenden likes. De koningin heeft Ivanka in april ook al ontmoet tijdens een vrouwentopconferentie in Berlijn in het kader van het Duitse voorzitterschap van de G20.