De grootste Only van Nederland opent in Eindhoven

Print
De grootste Only van Nederland opent in Eindhoven

De nieuwe winkel van Only in Eindhoven. Rechts van het pand wordt nog gewerkt aan de nieuwe winkel van Only & Sons. Afbeelding: Diede Hoekstra

Een nieuwe winkel en meteen de grootste van Nederland. Damesmodezaak Only opent vrijdag in de Eindhovense binnenstad. De winkel zat daar al, maar opent nu een deur verder een groter filiaal.

De nieuwe winkel van Only komt in het pand aan de Rechtestraat waar tot voor kort de winkels van Jack & Jones (bovenste etage) en Vero Moda (onderste etage) zaten. Ook deze formules zijn eigendom van Bestsellers. Jack & Jones opende recent een nieuwe winkel in Eindhoven en Vero Moda verdwijnt voorlopig uit het centrum. 

Compleet verbouwd
Volgens winkelmanager Celine Tuns is het pand voor de nieuwe Only compleet verbouwd. "Ik denk niet dat klanten het nog herkennen. Het waren natuurlijk twee aparte winkels en nu is het een geheel geworden."

4 winkels in centrum
Only is inmiddels met 4 winkels actief in de Eindhovense binnenstad. Volgens Tuns is er echter nog geen sprake van verzadiging. "Ze draaien allemaal goed. In het filiaal aan de Rechtestraat krijgen klanten vanaf vrijdag wel de keuze uit het volledige assortiment. In andere winkels moeten we keuzes maken omdat de ruimte er niet is. Dat hoeven we aan de Rechtestraat niet."

Andere formules
Bestsellers is overigens nog niet met al haar formules actief in Eindhoven. Een winkel van het label Jacqueline de Yong is er bijvoorbeeld nog niet. Of er plannen zijn kan Tuns nog niet zeggen.