Sporthal in Heerlen krijgt indoorspeelpaleis

Print
Sporthal in Heerlen krijgt indoorspeelpaleis

Het speelpaleis van Monkey Town in Sliedrecht. Afbeelding: Monkey Town

Jonge inwoners van Parkstad die overtollige energie kwijt willen, kunnen binnenkort terecht in sporthal Kaldeborn in Heerlen.

Daar maken enkele tennisbanen plaats voor een binnenspeeltuin en een trampolinehal. Het overdekte sportcomplex in de wijk Molenberg krijgt er een klim- en klautercomplex en een trampolinehal bij. 

Hindernisbaan
Als er tijdens de verbouwing niks geks gebeurt, wordt medio november in een oude tennishal het indoorspeelparadijs Monkey Town geopend. Ruim 2000 vierkante meter met hindernisbaan, tunnels, glijbanen, ballenbak en trampolines.

Lasergamen
Kinderen kunnen er ook voetballen, basketballen of lasergamen. Voor de allerkleinsten komt er een grote peuterhoek. Verder komen er drie gethematiseerde feestkamers voor kinderpartijtjes. 

Trampolinepark
Speelparadijzen van Monkey Town zijn inmiddels in heel Nederland te vinden, waaronder in Venlo. Heerlen krijgt de 35ste vestiging. Voor grotere kinderen en volwassenen komt er een Jump XLtrampolinepark. Dat wordt de vijftiende vestiging van die formule. Er zijn al Jump XL-parken in Geleen en Horst. 

Tennisbanen
Kaldeborn blijft daarnaast tennisbanen, een indoorskatebaan, een fitnessruimte en soccervelden herbergen. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen