Fans willen uitleg van Roda-top na dramatische competitiestart

Print
Fans willen uitleg van Roda-top na dramatische competitiestart

Wim Collard in het Roda-stadion. Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg

De gezamenlijke supportersclubs van Roda JC hebben de kopstukken van de club opgeroepen om woensdagavond in het Parkstad Limburg Stadion tekst en uitleg te geven over de huidige sportieve malaise.

De Kerkradenaren staan met nul punten uit zes wedstrijden stijf onderaan in de eredivisie.

Triest record
De fans doen een oproep aan technisch directeur Harm van Veldhoven, trainer Robert Molenaar, algemeen directeur Wim Collard en commercieel directeur Nick Janssen om woensdag te komen. 

"0 punten uit 6 wedstrijden. Een triest record in negatieve zin. Beschamend voor onze club. Wij hadden ons de start van dit seizoen anders voorgesteld, zeker na de ontsnapping aan degradatie het afgelopen seizoen. Kennelijk slaagt Roda JC er niet in om een stabiel beleid te voeren. Triest is het om wederom te moeten constateren dat clubs met nog minder financiële middelen het structureel beter doen dan Roda JC."

Geen toezegging
Van Veldhoven zegt ‘alle begrip’ te hebben voor de ontgoocheling van de achterban. Niettemin wil hij nog geen toezegging doen dat de Roda-top aan de oproep gehoor zal geven. "We gaan dinsdag op kantoor met elkaar bespreken wat we kunnen doen. We staan open om zaken uit te leggen."