Win een winkel in hartje Panningen en betaal geen huur

Print
Win een winkel in hartje Panningen en betaal geen huur

Afbeelding: De Limburger

Win een winkel in hartje Panningen en betaal de eerste zes maanden nul euro huur. Met dit lokkertje worden ondernemers geprikkeld deel te nemen aan de wedstrijd.

De winnaar krijgt bovendien andere extra’s, onder meer in de vorm van geld en advies. Die worden aangeboden door samenwerkende partijen als de gemeente, winkeliersvereniging en Rabobank. Het totale voordeel loopt op naar 20.000 tot 25.000 euro, schat Norbert Panken van SatinVastgoed.nl. Het bedrijf is de bedenker van de actie.

Gok wagen
Gemikt wordt op mensen die al langer van plan zijn een winkel te starten, maar nog dubben. Door het steuntje in de rug durven ze de gok mogelijk wel te wagen. Verder kunnen mensen deelnemen die elders een winkel hebben die goed loopt, zodat de tijd rijp is om te verkassen naar het centrum.

Tot en met 27 oktober kunnen belangstellenden inschrijven voor de wedstrijd, ‘Win je winkel’ genoemd.

Zie ook: www.winjewinkelinpanningen.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →