Toverland verhoogt de entreeprijs met vier euro

Print
Toverland verhoogt de entreeprijs met vier euro

Afbeelding: De Limburger/Stefan Koopmans

De entree van attractiepark Toverland in Sevenum stijgt volgend jaar met vier euro per persoon. Een online ticket kost dan 29,50 euro. Aan de kassa wordt 32,00 euro gevraagd.

De prijsverhoging die in 2018 wordt doorgevoerd, is het gevolg van de uitbreiding van het park dat anderhalf keer zo groot wordt. Later op dinsdag zal Toverland bekendmaken hoe de nieuwe fantasiewereld van het attractiepark er precies uit komt te zien en wat er de komende negen maanden allemaal in Sevenum wordt gebouwd. 

Lening
Tijdens een commissievergadering van Provinciale Staten over een provinciale lening van twee miljoen voor de uitbreiding van het park, heeft de PVV-fractie zich vorige week hardop afgevraagd of Toverland nog wel betaalbaar blijft als de entree omhooggaat. 

Tessa Maessen van Toverland is hoe dan ook niet bang dat mensen Sevenum straks links laten liggen vanwege een (te) hoge entree. "De nieuwe attracties zijn bijzonder genoeg. We bieden kwaliteit en zijn die nieuwe prijs echt wel waard." 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →