Jongen (18) bewusteloos geslagen in discotheek Aken

Print
Jongen (18) bewusteloos geslagen in discotheek Aken

Foto ter illustratie Afbeelding: HBVL/Reporters / LaifReporters

Twee mannen en een vrouw, afkomstig uit Hasselt en Genk, zitten in Duitsland in de cel, nadat ze afgelopen weekend betrokken waren bij een zware vechtpartij in een Akense discotheek.

Volgens getuigen zou het slachtoffer van de vechtpartij, een ­18-jarige uit de regio, vrouwen hebben lastiggevallen. Toen hij daar ondanks verschillende opmerkingen niet mee ophield, kwam het tot een schermutseling met de Belgische discotheekgangers.

Bewusteloos
Daarbij incasseerde de ­18-jarige enkele zware klappen. Hij moest bewusteloos worden afgevoerd. Volgens ooggetuigen zou hij ook nog tegen het hoofd zijn geschopt toen hij al uitgeteld op de grond lag.

Twee mannen en een vrouw zijn door de politie gearresteerd. Hun schoenen zijn als bewijsmate­riaal in beslag genomen. Onderzoek moet uitwijzen of ze de zwaargewonde tiener tegen het hoofd hebben geschopt.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →