Dit zijn de beste Limburgers in FIFA18

Print
Dit zijn de beste Limburgers in FIFA18

Foto: EA Sports

Hij mag dan inmiddels zijn aanbeland in de herfst van zijn carrière, toch is Paul Verhaegh ook dit jaar de beste Limburger in voetbalgame FIFA.

De 34-jarige verdediger uit Kronenberg, thans in dienst bij VfL Wolfsburg, heeft een rating van 77 in FIFA18. Het razend populaire spel ligt vanaf komende vrijdag in de schappen, maar gamerscommunity Futhead publiceerde de ratings van alle spelers al op internet. 

Hendrix
Verhaegh is de beste Limburger, gevolgd door PSV-middenvelder Jorrit Hendrix (75). Collega-PSV'er Joshua Brenet kreeg een beoordeling van 73, net als FC Utrecht-captain Willem Janssen. Vitesse-vleugelaanvaller Bryan Linssen is ingeschat op 71. Dirk Marcellis, vaste waarde bij PEC Zwolle, heeft een rating van 70.

VVV
VVV is na de promotie naar de eredivisie voor het eerst in jaren weer terug te vinden in FIFA. De spelers van de Venlose club kregen een gemiddelde beoordeling van 64. De beste spelers zijn volgens ontwikkelaar EA Sports keeper Unnerstall (71), middenvelder Leemans (69) en spits Thy (69). 

Roda
Roda scoort gemiddeld één puntje hoger dan VVV. De beste spelers van de ploeg uit Kerkrade zijn twee huurlingen: zowel keeper Jurjus als middenvelder Gustafson kregen een rating van 70.