Verstappen optimistisch over zege in Maleisië: 'Zeg nooit nooit'

Print
Verstappen optimistisch over zege in Maleisië: 'Zeg nooit nooit'

Afbeelding: ANP

Max Verstappen is optimistisch over zijn kansen bij de Grote Prijs van Maleisië, waar hij vorig jaar tweede werd. Ondanks zijn snelle uitvalbeurten in de laatste twee GP's blijft de Limburger vol goede moed.

"Het is niet mijn jaar wat betreft de zondagen maar de snelheid is er en we gaan het weer proberen", zei Verstappen bij een persconferentie van de autosportfederatie FIA.

Ongelukkig
Zaterdag wordt Verstappen twintig jaar en zondag hoopt hij zichzelf een cadeautje te geven. De weersomstandigheden in Maleisië, heet en regenachtig, liggen Verstappen goed en zijn vergelijkbaar met de GP Singapore waar Verstappen bij de start klemgereden werd door Ferrari-coureurs Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen. "Het was een goede kans voor mij om te winnen daar, het was erg ongelukkig."

Ondanks het slechte seizoen ziet Verstappen op het circuit van Sepang kansen om nog een race te winnen. "Zeg nooit nooit." De weersvoorspellingen zien er vooralsnog gunstig uit voor Verstappen. Het hele weekend is regen voorspeld in Kuala Lumpur.