Expeditie Robinson doet nieuwe gooi naar Televizier-Ring

Print
Expeditie Robinson doet nieuwe gooi naar Televizier-Ring

Afbeelding: Televizier.nl

Expeditie Robinson, Zondag met Lubach en Beste Zangers zijn dit jaar de programma's die kans maken op de Gouden Televizier-Ring.

De programma's kregen tot nu toe de meeste stemmen van het Nederlandse publiek, meldt Televizier. De bekendmaking van de winnaar is op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam.

Floortje
Vorig jaar ging Floortje naar het einde van de wereld van Floortje Dessing er met de felbegeerde ring vandoor. Expeditie Robinson (RTL 5) zat als enige programma al eens eerder bij de laatste drie. In 2015 zagen de makers Wie is de mol? er echter met de winst vandoor gaan.

Lubach
Beste zangers, waarin bekende artiesten elkaars nummers coveren, bestaat al sinds 2009. Het programma van AVROTROS behoort voor het eerst tot de selectie, net als Zondag met Lubach van de VPRO. Presentator Arjen Lubach kan tijdens het gala tweemaal in de prijzen vallen. Hij is ook genomineerd is voor een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →