Zonaanbidders

© Archief Limburgs Dagblad

Officieel is zwemmen hier verboden, maar de plaatselijke politie heeft de moed opgegeven om dit gebied op te treden. Er is geen beginnen aan. De zwemplaats is te populair onder de jeugd.

Peter de Vreede

Welk recreatiegebied zien we hier, en wie herkent de zonaanbidders op deze foto uit mei 1971?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Gegroet,De oplossing van Kiek van toen van Zaterdag 30-9-17 is:De talud-ligweide langs het Julianakanaal tussen oud-Elsloo en oud-Stein.Groetjes, Riet Kanders-Nijsten, Nieuwstadt.

Kiek van toen: De Scharberg in Elsloo aan het Julianakanaal. De zonaanbidders zijn mij niet bekend.Jo Lahay

Beste Peter,Wat een verrassing toen ik de krant van zaterdag las. Een foto waar mijn man en ik opstaan en deze foto heb ik zelf niet. Eerst even voorstellen. Links vooraan met baardje is Nico Dijks, daarnaast zit ik, Heleen Koenders, het meisje dat juist een hap van haar ijsje wil eten. Nico legt juist zijn been over mijn been.Met vriendelijke groet,Heleen Dijks-Koenders

Beste Peter,Op de kiek van toen van afgelopen keer, herken ik de Scharberg in ElslooEen geweldige plek toentertijd. Op de achtergrond is te zien dat men de ‘autoweg’-brug aan het bouwen is over het kanaal en de Maas naar België.Van de personen herken ik helaas niemand.Groet Ton Meijers uit Stein.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal