Agenten krijgen 'rode oortjes' van strippende dames

Print
Agenten krijgen 'rode oortjes' van strippende dames

Afbeelding: Facebook

De politie kreeg donderdag een melding van overlastgevende meiden bij de McDonalds langs de A16. Bij aankomst kregen de agenten al snel rode oortjes.

Een van de dames had een slokje teveel op had en was op het dak van een auto geklommen om een stripact uit te voeren. Het leverde een lachtwekkende situatie op. "Het uniform bleef aan", lieten de aanwezige agenten nog wel even weten op Facebook. Een boete is niet uitgeschreven. 

Dansje
De vrouw die op het dak van de auto klom, wilde naar eigen zeggen een dansje wagen. Ze was naar eigen zeggen een 'beetje aangeschoten', maar omdat ze niet de bestuurder was, hoefde ze geen blaastest te doen, vertelt ze.

Politiewerk: iedere dag anders, zo schreef de politie in een facebookpost. Dat bericht is later om onbekende reden verwijderd. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →