Blessuregolf bij ongeslagen MVV, Janssens kampt met voetbreuk

Print
Blessuregolf bij ongeslagen MVV, Janssens kampt met voetbreuk

Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

MVV is allesbehalve compleet voor het duel tegen degradant NEC. Vanzelfsprekend is Steven Pereira geschorst na zijn twee gele kaarten in het duel tegen SC Cambuur. Daarnaast is er een behoorlijk lijstje geblesseerden.

Ricardo Ippel, Shermar Martina, Marvin Ogunjimi en Christophe Janssens trainden niet met de groep mee en zullen niet spelen in Nijmegen (vrijdag 20 uur).

Gebroken
Vooral de blessure van Janssens lijkt serieus te zijn. Hij heeft zijn middenvoetsbeentje gebroken. Het wegvallen van twee defensieve pionnen (Pereira en Janssens), betekent dat er nog wat gepuzzeld moet worden door Ron Elsen. Het missende stukje in die puzzel lijkt Dogan Golpek te zijn. De vleugelspeler zal de plek van Joeri Schroijen waarschijnlijk overnemen. Linksbuiten Schroijen schuift op zijn beurt dan weer terug naar de linksbackplek van Janssens.
 
Geen excuus
"De afwezigheid van spelers is geen enkel excuus. We moeten niet kijken naar de spelers die er niet zijn”, laat Elsen weten. “Ik ben vooral benieuwd naar andere jongens, die nu hun kansen moeten pakken."
 
Ongeslagen
MVV is nog ongeslagen in de competitie en bezet de derde plaats in de stand. Elsen: “NEC is niet geweldig gestart in de competitie. Maar natuurlijk gaan zij bovenaan meedoen in de competitie, met zo’n spelersgroep en budget. Wij gaan NEC in ieder geval bestrijden op de door ons bekende manier.”
 
Vermoedelijke opstelling MVV:
Verrips, Ciranni, Mmaee, Shermaine Martina, Schroijen, Okita, Nys, Loshaj, Koolhof, Golpek, Yildirim