Man zwaar toegetakeld bij sussen van ruzie

© iStock

Een man die in Brunssum tussenbeide kwam bij een opstootje in het Vijverpark, is door één van de ruziemakers zwaar mishandeld.

Redactie

Het slachtoffer kreeg zo'n pak slaag dat hij bewusteloos raakte. Hij liep een hersenschudding op en letsel aan zijn gezicht.

Vrouw en hondHet gebeurde vrijdagavond tegen 22:30 uur. De man liep daar met zijn vrouw en hond te wandelen. Hij zag dat mensen ruzie maakten en wilde de boel sussen. Maar daar was één van de amokmakers niet van gediend. Hij haalde keihard uit naar de vredestichter.

HelikopterDe politie zocht vrijdagavond al met onder meer een helikopter naar de dader, maar kon hem toen niet vinden. Het gaat volgens de politie om een man van bijna 1.90 meter met een donkere huidskleur en dreadlocks in een netje. Opvallend zijn de gouden of zilveren tanden in zijn gebit.

Wie iets weet kan de politie bellen op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal