Man zwaar toegetakeld bij sussen van ruzie

Print
 Man zwaar toegetakeld bij sussen van ruzie

Afbeelding: iStock

Een man die in Brunssum tussenbeide kwam bij een opstootje in het Vijverpark, is door één van de ruziemakers zwaar mishandeld.

Het slachtoffer kreeg zo'n pak slaag dat hij bewusteloos raakte. Hij liep een hersenschudding op en letsel aan zijn gezicht. 

Vrouw en hond
Het gebeurde vrijdagavond tegen 22:30 uur. De man liep daar met zijn vrouw en hond te wandelen. Hij zag dat mensen ruzie maakten en wilde de boel sussen. Maar daar was één van de amokmakers niet van gediend. Hij haalde keihard uit naar de vredestichter.

Helikopter
De politie zocht vrijdagavond al met onder meer een helikopter naar de dader, maar kon hem toen niet vinden. Het gaat volgens de politie om een man van bijna 1.90 meter met een donkere huidskleur en dreadlocks in een netje. Opvallend zijn de gouden of zilveren tanden in zijn gebit.

Wie iets weet kan de politie bellen op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →