A2 richting Maastricht afgesloten na zwaar ongeluk

Print
A2 richting Maastricht afgesloten na zwaar ongeluk

Afbeelding: Nederweert24

De A2 in de richting Maastricht is zondagochtend ter hoogte van Nederweert afgesloten na een ernstig ongeluk.

Daarbij raakte een persoon ernstig gewond. Twee anderen bleven vrijwel ongedeerd. Bij de hulpverlening werd een traumahelikopter ingezet, meldt Nederweert24.
 

In sloot
De aanrijding tussen twee auto's gebeurde even na 5:30 uur iets voorbij de parkeerplaats Roevenpeel. Beide auto reden in zuidelijke richting en kwamen vermoedelijk met elkaar in botsing. Eén van de wagens sloeg over de kop en belandde naast de weg ondersteboven in een sloot. Eén inzittende raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Een tweede inzittende kwam met de schrik vrij. De andere auto kwam midden op de weg op zijn zijkant terecht. De bestuurder hiervan bleef ongedeerd.

Onderzoek
De weg is voorlopig afgesloten voor het opruimen van de ravage en het onderzoek naar de oorzaak. Hoe lang de stremming duurt is nog niet bekend. Het verkeer naar het zuiden moet de omleidingsborden volgen.

Volg de actuele verkeersinformatie hier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →