Polonaise in Montfort na overwinning van Max

Print
Afgeladen vol was café Housmans van opa Frans Verstappen in Montfort zondagochtend. Gejuich ging op toen Max als eerste de streep over ging.

In polonaise dansten de aanwezigen door de kroeg in het Limburgse dorp naar buiten. "Eindelijk", ontlaadde de spanning zich toen de fans beelden van de overwinning zagen.

Pechzondagen
"Na al die pechzondagen wil ik nu wel een halve liter drinken", zei opa Frans voor de camera van TVEllef. De fans hadden tot de laatste minuut in spanning gezeten. Max lag eerste, maar zou zijn auto niet alsnog kapot gaan? viel van de gezichten af te lezen.

Buiten
Ondanks de ochtendrace hadden veel fans toch de weg naar café Housmans gevonden. Alleen tijdens de race in Barcelona was het nóg drukker. Toen moesten veel fans zelfs buiten staan, zo druk was het binnen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →