Vader verdacht van gruwelijke kindermoord in Luik

Print
Vader verdacht van gruwelijke kindermoord in Luik

Afbeelding: HBVL

Een 37-jarige man uit Luik wordt ervan verdacht zijn kinderen op schokkende wijze om het leven te hebben gebracht. De man sloeg na de moord zaterdagochtend op de vlucht, maar zit inmiddels vast.

De moord op de twee kinderen was volgens de krant Het Belang van Limburg naar verluidt erg gruwelijk. Eén van de slachtoffers zou messteken hebben gekregen, terwijl het tweede kind dodelijk verwond werd met een slijpschijf ter hoogte van de borstkas. In afwachting van het rapport van de wetsgeneesheer, wil het parket hierover nog niets kwijt.

De feiten speelden zich zaterdagochtend af in de rue Sergent Merx in Luik. De lichamen van de slachtoffers werden daar rond 8.30 uur aangetroffen door de grootouders.

Ruzie
De moeder had de kinderen naar haar ex gebracht, waarna het tot een hevige ruzie kwam tussen beiden. De vrouw vluchtte het huis uit, maar waarschuwde wel haar ex-schoonouders over het verontrustende gedrag van hun zoon. Deze mensen deden even later de gruwelijke ontdekking, bevestigt het parket.

De man was intussen op de vlucht geslagen met zijn wagen. Hij kon zaterdagnamiddag worden aangehouden en werd rond 20.30 uur ondervraagd door de onderzoeksrechter.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →