'Succes Max Verstappen interesseert me helemaal niets'

Print
'Succes Max Verstappen interesseert me helemaal niets'

Foto: RTL

Waar zo'n beetje heel Nederland zondagochtend op de banken stond na de sensationele overwinning van Max Verstappen in de Grand Prix van Maleisië, kon het voetbalanalist Johan Derksen allemaal niet bekoren. "Max Verstappen interesseert me helemaal niets."

Dat zei Derksen maandagavond in RTL-programma Voetbal Inside.

Zonde
De voetbalanalist en oud-hoofdredacteur van Voetbal International gaf aan dat hij het kijken naar een Formule 1-race maar zonde van zijn tijd vindt. "En verhalen lezen doe ik ook niet", aldus De Snor. 

Grootste sporter
De overwinning van Verstappen werd, ondanks dat het een andere sport betreft dan voetbal, maandagavond uitgebreid besproken bij Voetbal Inside. Voor René van der Gijp was de winst van Verstappen het absolute hoogtepunt van het weekend. "Verstappen is de allergrootste sporter van dit moment", begon Van der Gijp. "Dafne Schippers zit er dicht onder, maar hij is de grootste."

Middelmatig
Hans Kraay jr. gaf aan liever een middelmatige voetbalwedstrijd te zien dan een Formule 1-race. "Maar ik kan wel genieten van het succes van zo'n jonge jongen", aldus Hansie Hansie.