Politie hervat zoektocht naar vermiste Anne Faber

Print
Politie hervat zoektocht naar vermiste Anne Faber

De politie gaat langs de deuren in Baarn op de Hilversumsestraatweg. Foto: Caspar Huurdeman

De politie is een buurtonderzoek gestart in Baarn waar de vermiste Anne Faber een van haar laatste levenstekens gaf.

De politie ondervraagt bewoners van de villa’s langs de Hilversumsestraatweg tussen Baarn en Lage Vuursche. Daar maakte de 25-jarige Utrechtse een selfie vlak voordat zij van de radar verdween. Ook in Soest-Zuid wordt gezocht door collega's en vrienden. Er hangt een helikopter boven de wijk.

Eerdere zoektocht
Familieleden van Faber zochten gisteren al in de bossen rond Paleis Soestdijk, ondersteund door de politie. Aan het einde van de middag ging de politie met zes speurhonden op pad in de Soester Duinen. Beide zoekacties leverden niks op.


De laatste selfie die Anne stuurde naar haar vriend. - Foto: RV

Verdwijning
Anne Faber verdween vrijdagavond. Ze zou een stuk gaan fietsen vanuit haar woning in Utrecht, maar kwam niet meer terug. Zondagavond begon de politie een zoektocht, gisteren werd er gezocht in de buurt van Paleis Soestdijk. Die zoektocht was zonder resultaat. 

Volgens de politie zijn er geen tekenen die erop wijzen dat Faber zelf zou willen verdwijnen. Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond ook aandacht aan de zoektocht. De politie zoekt naar getuigen en camerabeelden van de route die ze vrijdag fietste.