Limburgs onderonsje: Huys strikt Dumoulin voor College Tour

Print
Limburgs onderonsje: Huys strikt Dumoulin voor College Tour

Afbeelding: ANP/Ferdy Damman

Tom Dumoulin is een van de gasten in het nieuwe seizoen van College Tour.

Presentator Twan Huys maakte woensdagochtend bekend dat zijn redactie de kersvers wereldkampioen tijdrijden heeft vastgelegd. De opnames voor het programma, waarin Huys samen met studenten bekende persoonlijkheden interviewt, beginnen dit najaar.

Trots
Huys is er erg trots op dat hij 'zijn provinciegenoot' heeft weten te strikken. "We vinden het heel erg leuk dat hij meedoet", zei de journalist uit Sevenum in een video op Facebook. "Dumoulin is iemand waar veel studenten al naar gevraagd hebben. Kunnen jullie hem een keer uitnodigen?" 

De opnames voor het interview met Dumoulin vinden op dinsdag 28 november plaats in Maastricht. De exacte locatie moet nog worden bepaald.

Andere gasten
Huys kondigde naast Dumoulin ook nog twee gasten aan: de Nederlandse natuurfotograaf Frans Lanting en journaliste Naomi Klein uit Canada. De andere gasten worden later bekendgemaakt. 
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen