Zomergasten met Van der Laan herhaald

Print
Zomergasten met Van der Laan herhaald

Afbeelding: ANP

De uitzending van Zomergasten met Eberhard van der Laan wordt zaterdagavond herhaald. Het interview met de donderdag overleden Amsterdamse burgemeester is vanaf 22.30 uur te zien op NPO 2.

Het interview werd op 30 juli uitgezonden, maar was een week tevoren opgenomen in verband met de ziekte van Van der Laan. ,,Ik heb al heel lang pijn op een aantal plekken. Maar ik voel me goed", zei Van der Laan in de uitzending daarover.

De aflevering trok ruim 1,1 miljoen kijkers. In onder meer in Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam Museum, De Balie, Het Ketelhuis en Q-Factory hingen grote schermen waarop Amsterdammers de uitzending gezamenlijk konden bekijken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen