Trouwring terug dankzij ‘detectives’ carwash

Print
Trouwring terug dankzij ‘detectives’ carwash

Afbeelding: Facebook/Jack van de Vin

Een Heerlenaar kreeg zijn trouwring terug dankzij gedegen speurwerk van de ‘carwash-detectives’. Jack van de Vin en zijn collega’s van een Heerlense carwash vonden de ring zaterdag na hun dienst. Via videobeelden spoorden ze de ‘verliezer’ op.

Die bleek hem vrijdagnamiddag te hebben verloren bij de stofzuigers. Op de beelden was een schittering te zien. Als ware detectives bekeken Van de Vin en zijn collega’s de beelden terug, tot het moment dat et lichtpuntje niet meer te zien was. Toen bleek dat de auto van waaruit hij verloren ging van Wealer was, even verderop op de Autoboulevard. De man die hem verloor bleek een vaste klant, dus de link was snel gelegd.

De Heerlenaar zelf merkte pas zaterdag dat hij zijn trouwring kwijt was en is blij dat die terug is, nog voor hij daarover aan de bel ging trekken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →