Limburgse Handbaldagen ook in Panningen

Print
Limburgse Handbaldagen ook in Panningen

Afbeelding: iStock

Wedstrijden van de dertigste editie van de Limburgse Handbal Dagen zullen ook gespeeld worden in Panningen. De organisatie is een samenwerking gestart met Herpertz Bevo Hc.

"Als Limburgse Handbal Dagen is het goed dat niet alleen de handballiefhebbers in Zuid-Limburg van dichtbij kunnen genieten van tophandbal, maar ook de fans uit Noord-Limburg”, licht toernooivoorzitter Ronald Snippe toe. Daarom worden de wedstrijden gespeeld in twee gemeentes. In Sittard-Geleen en in sporthal de Heuf in Panningen. In welke sporthal in Sittard-Geleen wordt gespeeld is nog niet bekend.

Beschikbaar
Bevo zal de poulewedstrijden spelen in Panningen en OCI-LIONS werkt de groepswedstrijden af in Sittard-Geleen. Door de komst van Panningen als speellokatie zullen er naast de bestaande tickets ook speciale ‘Peel&Maas-tickets’ beschikbaar komen.

Deelnemers
Balonmano Benidorm uit Spanje en het Roemeense HD Odorheiu Secuiesc zijn de eerste deelnemers van de jubileumeditie van de Limburgse Handbaldagen. De Handbaldagen zijn op 27, 28 en 29 december.