Politie zoekt nog steeds naar getuigen en slachtoffer mishandeling

Print
Politie zoekt nog steeds naar getuigen en slachtoffer mishandeling

Afbeelding: iStock

De politie tast nog steeds in het duister over de mishandeling in Brunssum waarbij eind september een man bewusteloos werd geslagen toen hij een ruzie probeerde te sussen.

Het is nog steeds niet bekend wie de twee oorspronkelijke kemphanen waren die op vrijdagavond 29 september tussen kwart over tien en half elf met elkaar op de vuist gingen. Wel weet de politie dat er een jongeman werd belaagd door een groep mensen.

De voorbijganger die tussenbeide kwam kreeg een flinke klap en werd bewusteloos achtergelaten door de groep.

Lees ook: Man zwaar toegetakeld bij sussen van ruzie

Eerdere oproepen van de politie hebben niet geleid tot bruikbare tips, waardoor de politie nu een nieuwe oproep doet. Ze hoopt dat de onbekende jongeman of mensen uit de groep zich melden. Ook mensen die hulp hebben verleend aan het slachtoffer wordt gevraagd naar de politie te stappen.

Gouden tanden
Van de dader is een signalement bekend. Het gaat om een negroïde man van tussen de 185 en 190 cm. Hij droeg een wit shirt en had zijn rastahaar in een netje achterop zijn hoofd. Hij heeft verder goud- of zilverkleurige tanden in zijn gebit.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →