Oud-PVV'er Bosman haalt keihard uit naar Michael Heemels in open brief

Print
Oud-PVV'er Bosman haalt keihard uit naar Michael Heemels in open brief

Cor Bosman (rechts) haalt hard uit naar zijn voormalige partijgenoot Michael Heemels Afbeelding: ANP

Oud-PVV’er Cor Bosman haalt in een open brief snoeihard uit naar Michael Heemels. "Ik heb je zien veranderen in de grootste en domste kloothommel die ik ooit heb gekend", schrijft hij aan zijn vroegere partijgenoot.

In verklaringen en interviews over zijn strafzaak sprak Michael Heemels verleden jaar veelvuldig over Roermondenaar Cor Bosman, zijn voormalige PVV-collega in Provinciale Staten. De dag dat Bosman uit de partij werd gezet - hij had toenmalig PvdA’er Selçuk Öztürk een ‘uitgekotst stuk halalvlees’ genoemd -  nam Heemels zijn eerste snuif coke. Hij kon de druk die de affaire met zich meebracht niet aan, zei hij.

Verslaafd
Heemels greep naar verdovende middelen en raakte verslaafd. Drank, drugs en allerlei spullen bekostigde hij met geld uit de partijkas. Na vier jaar liep Heemels tegen de lamp. Vorige week werd hij veroordeeld tot veertien maanden cel

Brief
Voor Bosman aanleiding om via een open brief aan Heemels, verstuurd aan De Limburger, zíjn kant van het verhaal te vertellen. 'Ik heb je zien veranderen in de grootste en domste kloothommel die ik ooit heb gekend.'

Heemels liet maandagavond via zijn advocaat weten de brief van Bosman "met begrip en empathie" te hebben gelezen.  Zijn voormalige partijgenoot krijgt binnenkort een brief terug.

Lees de hele brief van Bosman hier.
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →