Deel A2 hele weekend afgesloten vanwege onderhoud aan asfalt

Print
Deel A2 hele weekend afgesloten vanwege onderhoud aan asfalt

Afbeelding: iStock

De A2 is dit weekend vanaf knooppunt Leenderheide tot en met de afrit Kelpen-Oler in de richting van Maastricht afgesloten.

Vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur wordt er door Rijkswaterstaat onderhoud aan het asfalt uitgevoerd. Alle op- en afritten zijn ook afgesloten, evenals de verzorgingsplaatsen 't Haasje en Roevenpeel. De vertraging kan oplopen tot 25 minuten.

Omleidingen
Het verkeer vanuit Utrecht wordt omgeleid via de A15, de A50 en de A73. Vanuit Breda kun je het beste via de A16/E19 naar Antwerpen rijden en vervolgens de E313 richting Luik en dan de N79/N278 naar Maastricht. Vanuit Eindhoven neem je de A67 en de A73.

Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Herfstvakantie
Vrijdagmiddag wordt meer drukte op de wegen verwacht door het begin van de herfstvakantie in het zuiden en het midden van het land.

Bekijk de actuele verkeerssituatie hier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →