Reacties over 'humorloze' Janzen op Televiziergala niet mals

Print
Reacties over 'humorloze' Janzen op Televiziergala niet mals

Afbeelding: /

Chantal Janzen zette donderdagavond tijdens het Televiziergala René van der Gijp en Johan Derksen te kakken. Tijdens het uitreiken van de Televizier-ster voor Beste Presentator, Die Wilfred Genee enkele ogenblikken later won, vergeleek ze de voetbalanalisten met twee muppets en daar kon naast Van der Gijp lang niet iedereen mee lachen.

Tijdens de speech van Janzen, kwam Van der Gijp meermaals in beeld. Hij vertrok telkens geen spier. Ook niet toen Janzen hem haar 'kleine polka-dot', refererend aan de bolletjesblouse van Van der Gijp, noemde.

Coke?
Op Twitter regende het negatieve reacties over de 'humor' van Janzen. "Sinds Chantal Janzen grapje maakte over voormalige schoonfamilie bij #televizierring denkt ze dat ze comédienne is. NIET DUS!", meent André Driessen. Een ander vraagt zich af of Janzen niet aan de coke had gezeten. "Meest onsympathieke actie van de avond was @chantaljanzen. Had ze coke gesnoven ofzo? Grapjes vielen totaal verkeerd @Televizier kan en mag niet!."


Zwanger?
Een ander groot deel van Twitterend Nederland merkte op dat Janzen wat aangekomen leek. "Is ze zwanger?" Daarnaast was er enige ophef over de borsten van de blonde schone. Die leken een stuk groter dan normaal. 


Valium
Van der Gijp zelf moest het overigens ook flink ontgelden op Twitter. Waar enkelen nog wel konden waarderen dat Van der Gijp geen spier vertrok tijdens de speech van Janzen, hadden veel reageerders het idee dat de voormalig-voetballer aan de valium zat. 

Bekijk hier het fragment
.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen