Chantal Janzen maakt einde aan geruchten: tweede zoon op komst

Print
Chantal Janzen maakt einde aan geruchten: tweede zoon op komst

Afbeelding: ANP Kippa

Chantal Janzen is in verwachting van haar tweede zoon.

'Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen', is het onderschrift bij een foto van haar ontblote buik op Instagram. Daarop is ook een blauw hartje te zien en een kinderhandje, mogelijk die van zoon James (8). Haar man Marco Geerartz deelt dezelfde tekst. De komst van nummer twee betekent dat James er een broertje bij krijgt.

Felicitaties
De Tegelse en haar man Marco, met wie ze in 2014 in het huwelijksbootje stapte, worden op haar sociale pagina's overladen met felicitaties.

Gala
Multitalent Chantal was donderdagavond nog te zien in de live-uitzending van het Televizier-Ring Gala, waar ze de prijs voor beste presentator uitreikte aan Wilfred Genee, en een wijde jurk met glitters droeg. Opvallend was dat ze zich niet liet interviewen langs de rode loper of na het gala. Vrijwel vlak daarna gonsde het op sociale media dat ze zwanger zou zijn. 

 

Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen...??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen