Chantal Janzen maakt einde aan geruchten: tweede zoon op komst

Print
Chantal Janzen maakt einde aan geruchten: tweede zoon op komst

Afbeelding: ANP Kippa

Chantal Janzen is in verwachting van haar tweede zoon.

'Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen', is het onderschrift bij een foto van haar ontblote buik op Instagram. Daarop is ook een blauw hartje te zien en een kinderhandje, mogelijk die van zoon James (8). Haar man Marco Geerartz deelt dezelfde tekst. De komst van nummer twee betekent dat James er een broertje bij krijgt.

Felicitaties
De Tegelse en haar man Marco, met wie ze in 2014 in het huwelijksbootje stapte, worden op haar sociale pagina's overladen met felicitaties.

Gala
Multitalent Chantal was donderdagavond nog te zien in de live-uitzending van het Televizier-Ring Gala, waar ze de prijs voor beste presentator uitreikte aan Wilfred Genee, en een wijde jurk met glitters droeg. Opvallend was dat ze zich niet liet interviewen langs de rode loper of na het gala. Vrijwel vlak daarna gonsde het op sociale media dat ze zwanger zou zijn. 

 

Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen...??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →