MVV-speler kegelt fotograaf omver in toch al spannende derby

Print
MVV-speler kegelt fotograaf omver in toch al spannende derby

Fotograaf wordt omgekegeld door MVV-speler Afbeelding: Ermindo Armino

Niet alleen binnen de lijnen was de burenruzie tussen MVV en Fortuna spraakmakend. Vlak erbuiten beleefde fotograaf Paul Röling vrijdagavond ook een momentje van opwinding toen ineens twee duellerende spelers wel erg dicht voor zijn lens opdoken.

Atilla Yildirim en Perr Schuurs waren verwikkeld in de strijd om de bal toen ze daar ineens fotograaf Röling op hun weg vonden. Na een schouderduwtje van Schuurs verloor Yildirim zijn evenwicht en nam hij de fotograaf mee in zijn val. Fortuna-keeper Miguel Santos was zo vriendelijk het slachtoffer overeind te helpen. 

Risico van het vak
Dicht op het veld zitten levert natuurlijk prachtige kiekjes op, maar het brengt ook de nodige risico's met zich mee. "Het gaat goed met me hoor", reageert Paul na afloop. "De apparatuur doet het allemaal nog, maar ik heb wel een beetje pijn aan mijn jukbeen."
 


Puike pot
De ruim 8.000 toeschouwers zagen niet alleen Röling achterover vallen, maar ook Fortuna de drie punten mee naar huis nemen. De twee clubs die voor het eerst in jaren samen meedraaien in de top van de eerste divisie maakten er een uiterst vermakelijke strijd van die eindigde in 1-2.