Hond 'gestolen' in Venlo: "Hij is mijn alles"

Print
Hond 'gestolen' in Venlo: "Hij is mijn alles"

Afbeelding: Naomi Visser

Naomi Visser uit Venlo in ten einde raad. Wie heeft haar hondje Janssen zaterdag in een auto gezet en meegenomen? "Wie heeft iets gezien? Ik maak me erg ongerust."

Het hondje van Naomi was even daarvoor rond 17:30 uur weggeglipt omdat iemand de poort van de tuin open had laten staan. "We hebben dit huis aan de Kaldenkerkerweg net gekocht. We waren zaterdag met een heleboel mensen aan het klussen. Iemand is vergeten de poort dicht te maken."

Klussen
Naomi kwam na ongeveer een kwartier erachter dat Janssen weg was. "Op het moment dat die mensen gingen, was ik boven aan het klussen. Even later ben ik naar beneden gegaan en toen zag ik dat de poort open stond. Toen wist ik dat Janssen weg was."

Naomi twijfelde geen moment en ging direct op zoek naar haar 'alles'. Tijdens haar zoektocht kwam ze twee agenten tegen waar Naomi enige hoop van kreeg. "Die agenten vertelden mij dat een man op de Kaldenkerkerweg naar ze toe was gekomen. Hij had een hondje gevonden en in de auto gezet. Hij vroeg de agenten wat hij er mee moest." Tot Naomi's grote verbazing hadden de agenten de man verzocht contact op te nemen met de dierenambulance. "En dat is dus niet gebeurd", aldus het bezorgde baasje. Poolse supermarkt
Sindsdien is er van Janssen niets meer vernomen. Of de Engelse Stafford, die volgende week één jaar oud wordt, moet rond 18:00 uur gezien zijn bij een Poolse winkel aan de Straelseweg. "Een vrouw, die reageerde op een Facebook-bericht van me, vertelde me dat ze een hondje had gezien met een mooie halsband en een touw als riem. Das was op de Straelseweg bij een Poolse supermarkt. Twee mannen gaven het hondje water. De vrouw zei dat de combinatie gewoon niet klopte."

Naomi is tot diep in de nacht bezig geweest met de zoektocht naar haar hondje, maar helaas zonder resultaat. Zondagochtend ging ze verder. "Die hond is zo mooi. Zo lief voor kinderen. Hij is mijn alles. We loven dan ook een beloning uit van duizend euro voor de gouden tip. Ik wil Janssen terug."

Mensen die iets gezien hebben of denken meer te weten, kunnen contact opnemen met Naomi Visser: 06 20 14 84 86.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →