Wilde politie-achtervolging vanuit België eindigt in Weert

Print
Wilde politie-achtervolging vanuit België eindigt in Weert

Afbeelding: Weertdegekste

Een wilde politie-achtervolging vanuit België eindigde zaterdagavond in Weert. De bestuurder die zich in België had ontrokken aan een verkeerscontrole, wist te ontkomen.

In eerste instantie zette de Belgische politie de achtervolging in. Omdat de vluchtende bestuurder de grens overstak naar Nederland werd hulp ingeschakeld van de polite hier. 

Gevaarlijk
Tijdens de achtervolging die uiteindelijk eindigde in Weert, werden hoge snelheden gehaald. Een Belgische motoragent die nog alleen over was, staakte de achtervolging omdat het te gevaarlijk werd. De politie van Weert verloor de bestuurder op de vlucht uiteindelijk uit het oog op de Graswinkelbaan.  Van hem ontbreekt ieder spoor. De politie roept getuigen op zich te melden.
 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen