Stel ruziet na winnen jackpot van vier miljoen

Print
Stel ruziet na winnen jackpot van vier miljoen

Geld en liefde gaan niet samen bij het Canadese stel Denise Robertson en Maurice Thibeault. Afbeelding: Reuters

Geld en liefde gaan niet samen bij het Canadese stel Denise Robertson en Maurice Thibeault. De twee vechten elkaar de tent uit over de verdeling van ruim vier miljoen euro die ze wonnen in de loterij.

Toen Thibeault hoorde dat zij de jackpot hadden bemachtigd, besloot hij het geld stilletjes te incasseren en zijn partner te verlaten. 

Baan opgezegd
Robertson kreeg er lucht van toen zij op een dag thuis kwam uit haar werk. Thibeault had al zijn spullen ingepakt en vertelde dat hij zijn baan had opgezegd. 

De twee woonden tweeënhalf jaar samen en kochten in die tijd 649 loten. "Soms kocht hij er een, dan ik weer", zegt ze in de krant Toronto Sun. "We hadden de harde afspraak dat, mochten we ooit winnen, we het geld eerlijk zouden verdelen."

Geheim adres
Thibeault zou al maanden bij zijn vriendin weg willen en het winnen van de lotto hebben aangegrepen om de stap daadwerkelijk te zetten. Hij woont nu op een geheim adres in afwachting van de rechtszaak die Robertson tegen hem heeft aangespannen. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →