Mysterie: ernstig mishandelde man nog steeds spoorloos

Print
Mysterie: ernstig mishandelde man nog steeds spoorloos

Afbeelding: Facebook

De politie is nog steeds naarstig op zoek naar de oudere man, die vrijdag op het Munsterplein in Roermond werd mishandeld.

De politie Roermond maakt zich ernstig zorgen over de man, maar heeft hem in drie dagen nog niet kunnen vinden. Ook na een oproep zaterdag op Facebook meldde de man zich niet. Na het incident in de binnenstad liep hij weg, terwijl hij volgens de politie toch flink was toegetakeld. 

Gearresteerd
De man die de klappen uitdeelde is inmiddels gearresteerd. Beveiligingscamera's brachten de mishandeling in beeld. Daarop was te zien hoe de vechtersbaas op de oude man insloeg en hoe verschillende omstanders het slachtoffer probeerden te helpen

Spoorloos
Het slachtoffer is nog steeds spoorloos, zo verklaarde een woordvoerder van de politie zondag. Het is een raadsel waar hij verblijft. Voor zover bekend is hij ook nergens naar een dokter geweest.

Lees ook: Man op leeftijd ernstig mishandeld in centrum van Roermond

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →