Naomi dolgelukkig na hereniging met 'gestolen' hondje Janssen

Print
Naomi dolgelukkig na hereniging met 'gestolen' hondje Janssen

Afbeelding: Naomi Visser

24 uur was Naomi Visser uit Venlo in rep en roer. Iemand had hondje Janssen van de straat geplukt en meegenomen. Een ware zoektocht werd op touw gezet die zondagavond 17:45 uur met het gewenste resultaat eindigde. "Janssen is terug! We zijn zo blij."

Het was een verschrikkelijk weekend voor Naomi. Afgelopen zaterdag was haar hondje van nog geen jaar oud weggelipt via de achterpoort. Een onbekende man zag de viervoeter over de Kaldenkerkerweg slenteren en besloot het beestje mee te nemen. 

Facebook
Naomi plaatste direct een bericht op Facebook dat in mum van tijd meer dan duizend keer werd gedeeld. Niet voor het eerst bewees het sociale medium zijn kracht. Ze kreeg verschillende tips binnen. Janssen was op meerdere plekken gezien in Venlo waardoor de puzzel stukje bij beetje in elkaar viel. 

Lees ook: Hond 'gestolen' in Venlo: "Hij is mijn alles"

"Via Facebook zijn we er uiteindelijk achtergekomen waar Janssen was", begint Naomi. "De man die 'm had meegenomen heeft Janssen zelf teruggebracht. We zijn zo blij."

Naomi haalde alles uit de kast om haar hond op te sporen. Ze plaatste meerdere berichten op Facebook, schakelde de politie in en liet flyers printen. "Wat zou je zelf doen? Nogmaals die hond is mijn alles."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →